DAAR DOOR

DaarDoorOver een voorstelling van 15 minuten kun je veel zeggen, maar beter draai je er niet omheen: door 2 acteurs met live muziek. We gaan rechtdoor en als het moet boven over of onderdoor.

Wil je meer weten?

We wegen waardevolle overpeinzingen en verrassende perspectieven die je oppikt tijdens de omweg. Waar brengt het dwalen ons? Verder dan de voorbij weg met afslagen die we al gemist hebben. Geen shortcut meer. Geen uitgesleten paadjes langs hekjes in het gras.

Nog meer?

Jeroen Mesker en Shanti Straub heb je vorig jaar misschien ook gezien op het festivalhart. Nu stapelen ze hoger, Djuna Couvee doet mee. Een licht tenoorgitaartje mondt uit in een breed symphonisch drama. Woorden springen naar het einde van de zin en maken hun betekenis nieuw.

Agenda

Sneak preview? Soundcloud/DAAR DOOR